Kerst- en Oudejaarsmenu 2017

relaxed genieten van de feestdagen

Feestmenu

4-gangenmenu met gerechten naar keuze. Feestelijke combo van vlees/vis en groenten.

Voorgerecht
Vitello Hertenkalf
Truffel – Rucola

of

Lagustine
Venkel – Winterpostelein

Tussengerecht
Consommé van fazant
Peer – Groene Moestuin-kruiden

of

Bisque van Noordzeekreeft
Armagnac

Hoofdgerecht
Roulade van Le Qaulois-Kalkoen
Woudpaddenstoelen – Krieltje – Tierenteyn

of

Lijngevangen Ijslandse Kabeljauw
Babyspinazie – Smeus van Polderaardappel – Citroen

Dessert
Caramelito
Madagascar Chocolade – Crémeux van Camamel – Rode Vruchten

of

Tarte au Citron
Limonchello Huisgemaakte – Gebrande Meregue – Jenever

Amazing Vegetables

Home created specialty.  Feestelijke, vegetarische verfijnde gerechten waar groenten centraal staan.

Voorgerecht
Carpaccio – Chiogga Biet – Paarse Wortel

Tussengerecht
Butternut – 35 Spices

Hoofdgerecht
Bladerdeeg – Linzen – Krieltje – Woutpaddenstoelen – Tierenteyn

Dessert
Caramelito
Madagascar Chocolade – Crémeux van Camamel – Rode Vruchten
of
Tarte au Citron
Limonchello Huisgemaakte – Gebrande Meregue – Jenever

Kidsmenu

Feestelijk 3-gangenmenu met gerechtjes waar de kleinsten van zullen smullen.

Tomaat – Zeebrugse Garnaal – Cocktail – Kwartelei

~~~

Parelhoen – Wortel – Krieltjes – Home Made Mayonaise

~~~

Hoeveijs – Tarte aux moelleux – Rode Vruchten